Add to favourites

CAP I POTA

EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS
FABREGA COLOM, JAUME

VAT included

Description
Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els g rans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels esmorzars de forquilla. En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de va riacions, ...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsCOSSETANIA EDICIONS
2020
192 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788490349809
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES